Dezynsekcja, Dezynfekcja, Deratyzacja - usługi oraz monitoring DDD. Działamy na terenie miasta Legnica oraz w okolicach Legnicy.
Nowości w ofercie:
Nowość! Ozonowanie Legnica i okolice. Usuwanie nieprzyjenego zapachu, dezynfekcja, dezynsekcja ozonem! Zapraszay do zapoznania się ze szczegółami oferty ozonowania lub bezpośredniego kontaktu kom. 604-793-372!
UWAGA! Specjalna oferta dla producentów i sprzedawców pieczywa słodkiego, którzy borykają się z problemem OS !!!
Skontaktuj się z nami telefonicznie kom. 604-793-372, aby poznać szczegóły oferty.
Nasi klienci i adresaci naszej oferty to
- Szkoły,
- Przedszkola,
- Sklepy spożywcze,
- Restauracje,
- Piekarnie,
- Cukiernie,
- Placówki służby zdrowia,
- Zakłady gastronomiczne,
- Zakłady produkcyjne branży spożywczej i przemysłowej,
- Osoby prywatne.
>>> Dezynfekcja, dezynsekcja czyli Arras & Pegar w Twoim mieszkaniu.
Do najbardziej dokuczliwych należą karaluchy, muchy, pluskwy, pchły oraz wszy. Oprócz czynienia szkód roznoszą również szkodliwe dla człowieka zarazki mogące powodować choroby. W najlżejszym przypadku po prostu denerwować swoją obecnością. W celu pozbycie się nieproszonych gości, należy wykonać szereg czynności wchodzących w skład dezynsekcji a niekiedy i dezynfekcji.
UWAGA!!! Czynności takie jak dezynfekcja dezynsekcja deratyzacja najpewniej i najbezpieczniej wykonywać za pomocą wyspecjalizowanej firmy!
>>> Deratyzacja czyli Arras & Pegar w Twojej piwnicy / zapleczu.
Niezwykle uciążliwymi szkodnikami w tych miejscach są są myszy, nie wspominając już o bardzo groźnych dla zdrowia a nawet życia człowieka szczurach. Szkodniki te niezwykle szybko się mnożą i zjedzą praktycznie wszystko. Są stworzeniami szybko adaptującymi się do środowiska w jakim przystaje im żyć. Bardzo często są nosicielami chorób zakaźnych.
UWAGA!!! Deratyzacja jest niezwykle niebezpieczną czynnością ze względu na toksyczność preparatów. Najbezpieczniej wykonać ją za pomocą wyspecjalizowanej firmy!
>>> Monitoring DDD - Arras & Pegar w Twoim przedsiębiorstwie.
Obecność szkodników w przedsiębiorstwie może prowadzić do skażenia produktów, w wyniku czego producent może być posądzony o nienależyte warunki higieny sanitarnej w zakładzie. Zgodnie z aktualnie obowiązującym ustawodawstwem każdy podmiot działający na rynku spożywczym ponosi odpowiedzialność za bezpieczeństwo produkowanej i wprowadzanej do obrotu żywności.
W celu uniknięcia zagrożeń spowodowanych obecnością szkodników w zakładzie należy opracować procedury profilaktyki i zwalczania szkodników, inaczej mówiąc ochrony przed szkodnikami. Procedury te powinny wchodzić w zakres GHP i GMP, powinny być sporządzone przed wdrożeniem systemu HACCP. Stąd też często nazywane są procedurami wstępnymi dla systemu HACCP.
UWAGA!!! Obowiązujące przepisy HACCP nakładają obowiązek prowadzenia comiesięcznego monitoringu szkodników. Wykonaj go za pomocą naszej firmy!
>>> Szkodniki (pests)
Owady (karaluchy, pluskwy, prusaki), gryzonie (myszy, szczury), roztocze, wije ale także ślimaki oraz niektóre z gatunku nicieni. Przy sprzyjających warunkach mogą pojawić się niemal w każdym pomieszczeniu bez względu na porę roku. Mogą roznosić zarazki, choroby zakaźne, stwarzać zagrożenie dla życia człowieka.
Czy którekolwiek z wyżej wymienionych stworzeń, stwarza Tobie lub Twojej firmie problem?
Czy poszukujesz profesjonalnej firmy, która zajmie się kompleksową ochroną obiektu przed szkodnikami?
Czy poszukujesz fachowej firmy do prowadzenia monitoringu dezynsekcji i deratyzacji, połączonego z dokładną i rzetelną dokumentacją?
Jeśli choć na jedno pytanie, odpowiedź brzmi TAK to trafiłeś na właściwą stronę!
Arras & Pegar
Zajmiemy się Twoim problemem Profesjonalnie, Skutecznie i Dyskretnie